Misija naše škole je da očuvamo duh i tradiciju škole, stručnu zastupljenost i kvalitet nastave, kao i da održimo toleranciju i saradničke odnose među učenicima, nastavnicima i roditeljima.

Cilj nam je da zajedničkim radom kroz multidisciplinarne timove i individualni pristup u nastavi pronađemo i primenimo najbolje metodičke postavke za svakog našeg učenika pojedinačno i time obezbedimo da svaki učenik maksimalno razvije i ostvari sopstvene potencijale, kako u profesiji za koju se priprema, tako i u životu.

Želimo školu primerenu svetskim standardima, školu u kojoj se poštuju individualne sposobnosti i različitosti.

 

Škola mora da bude mesto gde će se deca susresti sa najsavremenijim tehnologijama i interaktivnim metodama učenja i samo na taj način će biti obezbeđena kvalitetna i interesantna nastava, delovaće motivišuće i inspirativno. Tolerantni i demokratski odnosi između nastavnika i učenika, te među samim nastavnicima su, takođe, deo vizije naše škole, jer se čini da samo taj preduslov omogućuje iskazivanje i razvoj učeničkog potencijala. Svesni smo da ovakva vizija postaje stvarnost samo ukoliko odgovornost za njenu realizaciju jednako preuzmu profesori, direktor i stručni saradnici, učenici i roditelji.

Srednja škola „Nikola Tesla” raspolaže savremenim nastavnim sredstvima, materijalom i opremom, tako da  organizuje nastavu baziranu na modernim principima i na dinamičan način. To omogućava da se učenici kroz grupni i individualni rad osposobe za praktičnu primenu znanja, ali i za dalje obrazovanje na kvalitetnim visokoškolskim institucijama.

Srednja škola „Nikola Tesla” Tutin nudi širok spektar obrazovnih profila iz sledećih oblasti:

  • Područje rada zdravstvo i socijalna zaštita
  • Područje rada saobraćaj
  • Područje rada geodezija i građevinarstvo
  • Područje rada šumarstvo i obrada drveta
  • Područje rada trgovina, ugostiteljsto i turizam
  • Područje rada elektrotehnika

Pozivamo Vas da nas posetite kako biste se upoznali sa našom obrazovnom ustanovom. Organizovali bismo sastanak na kome biste dobili sve potrebne informacije.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na telefon +381 20 813 331 ,+381 63 826 43 82 kao i na mejl adresu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


copyright © 2022. Srednja škola „Nikola Tesla” Tutin, sva prava zadržana. Kontakt: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | +381 20 813 331
Razvoj veb sajta: www.studio.milovic.net