Farmaceutski tehničar

Farmaceutski tehničar u okviru svoga posla obavlja radnje vezane za pripremu i izdavanje lekova, manipulaciju materijama neophodnim za pripremu lekova, kontakt sa mušterijama i administraciju u okviru apoteke. Inače osim u apoteci, faraceutski tehničari u zadnjih nekoliko godina lako dolaze do posla u velikim farmaceutskim kućama gde rade u proizvodnji, distribuciji ili komercijali. Ovo zanimanje je uvek bilo popularni upravo zbog olakšanog zapošljavanja i zarade koja omogućava zaposlenima da ostvaruju prihod od svoga rada koji će im omogućiti pristojan i kvalitetan život.

Posao je odgovoran, zahteva predanost i veliko i prktično znanje. Farmaceutski tehničar brine o ljudskom zdravlju a posredno i o ljudskom životu. Zato smo za profesore koji obučavaju polaznike izabrali lica koja imaju iskustvo u okviru farmacije i obezbedili smo praksu u brojnim apotekama i farmaceutskim kućama.

Naši polaznici, stiču nakon završetka ovog obrazovnog profila stiču četvrtistepen stručne spreme, a to im omogućava osim zaposlenja nakon završetka školovanja i nastavak školovanja na odgovarajućoj visokoškolskoj ustanovi.

  • Uniforma je obezbeđena besplatno

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na:

  • E-Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Telefon: +381 20 813 331,  +381 63 826 43 82,   381 066 666  6 328

copyright © 2022. Srednja škola „Nikola Tesla” Tutin, sva prava zadržana. Kontakt: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | +381 20 813 331
Razvoj veb sajta: www.studio.milovic.net